Koets 6 personen

Deze koets voor 6 personen is een gesloten koets die wordt getrokken door 2 paarden. Deze koets kan dienen als volgkoets bij een bruiloft of uitvaart. U kunt deze koets natuurlijk ook huren voor andere doeleinden, zoals het vervoeren van jubilarissen, het laten ophalen van VIP- gasten en pendeldiensten tussen parkeerterrein en locatie.

Deze koets is van het type omnibus, in vroegere tijden werd dit rijtuig veelal gebruikt door hotels om hun gasten te laten ophalen bij de stations. Deze volgkoets is bijpassend bij andere koetsen uit ons assortiment, waardoor de inzet van meerdere koetsen één stijlvol geheel vormt. Een rit met een koets is tijdloos en laat altijd een bijzondere indruk achter op elke gelegenheid of evenement.

Deze  koets in van binnen met mooi rood fluweel bekleed en heeft een achterinstap. De ramen aan weerszijde van de koets kunnen open. Voor de koets voor 6 personen staan 2 paarden. Dit kunnen zowel witte Gelderse schimmels zijn, als gitzwarte Friese paarden. Ze zijn allemaal betrouwbaar en mak in het verkeer.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u deze koets voor 6 personen wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.

 

koets voor 6 personen gesloten
achterzijde koets 6 personen
stijlvol vervoer per koets
stijlvol vervoer per koets
koetsier bij deur van de koets
trouwkoets en volgkoetsen
trouwkoets met volgkoetsen

Offerte "Koets 6 personen" aanvragen