Voor elke bruid en traditie de mooiste trouwkoets.

De meeste Marokkaanse en Turkse bruiloften zijn grootse en tot in de puntjes verzorgde ceremonieën. Hierbij maakt muziek en dans het geheel tot een feestelijke dag waarbij een mooie trouwkoets dan ook zeker niet mag ontbreken. Bij Jacob van den Broek kunt u de mooiste witte trouwkoets met witte paarden huren voor alle culturen en tradities. Ook met de Indiase, Surinaamse, Griekse bruiloft etc. hebben wij inmiddels ruime ervaring. Het mooie van ons vak is dat wij op deze manier een bijdrage mogen leveren aan de gewoonten en tradities van alle culturen.

trouwkoets voor bruiloft

De trouwdag

Onze paarden en koetsiers hebben zeer ruime ervaring met bruiloften en tradities van alle culturen. De trommelaars en hoornblazers, die wij veelvuldig tegenkomen bij bruiloften van verschillende nationaliteiten, is voor de meeste van onze paarden geen enkel probleem. Het is daarom voor ons wel van belang dat wij de aanwezigheid van muziek van te voren weten. Dan kunnen wij daar rekening mee houden bij de keuze van onze paarden die wij voor u gaan inzetten. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat alle paarden hiervoor geschikt zijn. Ook het gebruik van confetti shooters kan door de paarden als zeer hinderlijk worden ervaren. Naast het geluid kunnen ook de fel gekleurde snippers -die dan vaak over en vóór de paarden neerdalen- een onrustige situatie opleveren. Het gebruik van vuurwerk is zelfs bij onze zeer brave paarden uit den boze. Wij weten ook dat u als bruidspaar niet altijd van te voren weet wat uw gasten van plan zijn. Daarom is het altijd raadzaam om hier van te voren met uw ceremoniemeester of familie oudsten even contact te hebben zodat er geen vervelende of gevaarlijke situaties ontstaan op het moment dat wij met onze zeer brave paarden bij u voor de deur staan. Deze mensen kunnen altijd even met de koetsier contact opnemen om uit te leggen wat ze van plan zijn en of dat veilig is.

Het plannen van een bruiloft begint vaak informeel naar een zoektocht van verschillende bedrijven die hun diensten aanbieden op het internet. Dat in deze zoektocht heel wat uren gaan zitten, is bij iedereen bekend en duurt vaak tot laat in de avond. Tijdens deze zoektocht ziet u dan staan ” u kunt ons altijd even bellen, mailen of Whatsappen voor meer informatie”. Dat klopt ook zeker, maar houdt u s.v.p. rekening met het tijdstip en dat het wellicht al laat in de avond is. Wij moeten de ochtend weer vroeg op om voor onze paarden te zorgen.

U kunt ons altijd bellen van 07.00 uur tot 22.00 uur voor informatie of prijsindicatie. Daarnaast kunt u ons mailen voor een vrijblijvende offerte. Als u de datum en het tijdstip van de trouwdag in de mail vermeldt, dan ontvangt u de offerte binnen 24 uur. Uiteraard is de beschikbaarheid niet vanzelfsprekend en afhankelijk van de opdrachten die al reeds bij ons geboekt zijn.

trouwkoets huren