Trouwkoets cabriolet

De witte trouwkoets cabriolet is één van de top modellen uit onze collectie. Deze koets kan zowel open, als half open of gesloten gereden worden. Het weer hebben wij voor u niet in de hand, maar wij kunnen er wel op inspelen met deze prachtige trouwkoets.

Deze zeer royale trouwkoets heeft plaats voor 4 volwassen personen, of een bruidspaar en 3 bruidskinderen.  Deze trouwkoets cabriolet  kan worden gereden met 2 of 4 witte Gelderse schimmels, of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden. Waar u ook voor kiest, alle paarden hebben bij ons op het bedrijf hun opleiding gehad en zijn zeer mak en braaf  in alle verkeer en omstandigheden. De koetsiers in prachtige livrei maken het plaatje compleet.

De historie van deze trouwkoets cabriolet leert dat het rijtuig altijd voor officiële gelegenheden is gebruikt. Deze koets is met regelmaat ingezet voor o.a. trouwerijen van wel gestelde families. Wij zijn er zeer trots op dat deze koets is gebruikt op 30 juni 1956 als senaatskoets, met daarin de toenmalige 18 jarige kroonprinses Beatrix tijdens haar installering in Amsterdam.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u deze witte trouwkoets cabriolet wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.

trouwkoets
trouwkoets
Trouwkoets Cabriolet
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets cabriolet
trouwkoets cabriolet

Offerte "Trouwkoets cabriolet" aanvragen