Arrenslee

Speciaal voor in de winter hebben wij voor u een mooie arrenslee met paarden te huur. Deze arrenslee kunt u inzetten voor de meest uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Van winterse bruiloft, inclusief stijlvol geklede koetsier, of de Kerstman met arrenslee die rondritten maakt bij een kerstmarkt. Onze arrenslee is royaal en er kunnen naast de koetsier en hulpkoetsier nog 4 personen mee.  Voor de arrenslee die u bij ons kunt huren staan 2 paarden voorzien van mooie bellentuigen en pluimen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een arrenslee met paarden te huren voor een mooie rit bij u in de omgeving als de wegen bedekt zijn met een mooi pak sneeuw.  Het is mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland. De paarden worden voorzien van speciale ijzers met pinnen voor extra grip. De koetsiers nemen warme dekens voor u mee. Het geluid van de hoeven in de sneeuw en bellen op de tuigen laten een indruk achter die u nooit meer zult vergeten.

U kunt natuurlijk ook een arrenslee huren (met of zonder paarden) voor het maken van een mooie kerstkaart of voor decoratie  bij een  evenement.  Bij het nog altijd populaire programma  “All you need is love ” is de Arrenslee van de Jacob van den Broek al diverse keren het decor van een mooi winters plaatje geweest.

Uiteraard beschikken wij over meerder van deze mooie met paarden getrokken slede zodat een pendeldienst van parkeer terrein naar een winters evenement ook zeker tot de mogelijkheden behoort.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u een arrenslee met paarden wilt huren, dan kunt u  het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Arrenslee met paarden te huur
Arrenslee met paarden huren
arrensleebespannen met 2 witte paarden
Arrenslee met 2 paarden
Arrenslee met 2 paarden
Arrenslee voor bruiloft
Arrenslee met paarden huren

Offerte "Arrenslee" aanvragen