Zwarte Rouwkoets

Onze zwarte rouwkoets met Friese paarden is geschikt voor Staatsie vervoer tijdens een begrafenis of uitvaart.  De koets is gebouwd  rond 1900 door de firma Van Ravenhorst welke was gevestigd in Arnhem. Wij verhuren deze prachtige achterlader rouwkoets voor Staatsie vervoer tijdens de uitvaart of begrafenis met veel uitstalling en egards uit vervlogen jaren.

De koets kan worden bespannen met 2 of 4 betrouwbare Friese paarden in glanzende gareel tuigen. De koetsier en voorloper in vol staatsie tenue. Al naar wens kunnen de paarden bedekt worden met traditionele dekkleden en hoofdkappen.  Ten allen tijde kunnen de paarden voorzien zijn van mooie hoofdpluimen.  Het lakwerk is uitgevoerd in een matte-zijde glans.  De draperieën en franje koorden zijn van hoge kwaliteit en zeer mooi gemaakt.

Wat uw wensen ook zijn neem gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee om tot indrukwekkend vervoer te komen en zullen uw opdracht met zorg en discreet behandelen.

Wilt u deze informatie delen met uw familie of dierbaren
download dan hier de PDF.

Heeft u vragen betreffende de kosten of beschikbaarheid.  Of bent  u benieuwd naar de vele mogelijkheden in  type uitvaartkoetsen of rouwkoetsen,  dan kunt ons direct en vrijblijvend  bereiken onder nummer 0655-898221  Dhr.  Jack van den Broek ( bellen of WhatsApp ) of via het contact formulier onder aan deze pagina.

zwarte rouwkoerts
zwarte rouwkoets met Friese paarden
zwarte rouwkoets
Lampen van een begrafeniskoets
zwarte rouwkoets
zwarte rouwkoets met Friese paarden
rouwkoets

Offerte "Zwarte Rouwkoets" aanvragen