Romantische trouwkoetsen voor elke bruiloft

Bent u op zoek naar romantisch vervoer voor uw bruiloft? Wij hebben een prachtige collectie trouwkoetsen in verschillende modellen en kleuren. Onze trouwkoetsen worden getrokken door betrouwbare witte Gelderse paarden of gitzwarte Friese paarden. Onze stijlvol geklede en ervaren koetsiers helpen u graag om uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te laten zijn.

 

trouwkoets met volgkoetsen
Trouwkoets Cabriolet met volgkoetsen

Trouwkoetsen met paarden zijn door het hele land te huur bij diverse aanbieders. De uiteindelijke keuze wordt doorgaans gemaakt op basis van de prijs, de kleur/type van de paarden of het model van de trouwkoets. Echter minstens zo belangrijk is het vertrouwen in het bedrijf dat op de meest romantische dag van uw leven het vervoer komt verzorgen. Onze kennis, ervaring en flexibele instelling is onze meerwaarde.

Als u contact met ons opneemt, dan heeft u altijd rechtstreeks contact met Jack van den Broek, sinds 1985 eigenaar en al ruim 40 jaar koetsier. Jack heeft het stokje van zijn vader Jacob van den Broek overgenomen, die in 1964 zijn eerste bruiloft verzorgde. Met trots mogen wij zeggen dat Jack een expert is op het gebied van trouwkoetsen.

bruidsmeisje met 4 witte paarden
www.koetsen.nl

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten voor hoogwaardig vervoer tijdens uw bruiloft, mail ons via het contactformulier of direct  ( info@koetsen.nl ) . Wilt u s.v.p. de datum en plaats van uw bruiloft vermelden? Dan sturen wij u een uitgebreide offerte toe. Heeft u direct vragen, bel ons dan gerust op 06-55898221 
Met vriendelijke groet, Jack van den Broek.