Zwarte Uitvaartkoets

Deze bijzondere zwarte uitvaartkoets met zwarte Friese paarden is mooi, elegant  en stijlvol zonder afleiding.  Uniek in zijn soort in Nederland. Zonder extra toevoeging van ornamenten, gordijnen of snijwerk die men vaak ziet bij de barokke modellen.

Ieder mens is uniek en deze uitvaartkoets is dat ook zeker. Het hoefgetrappel van de paarden bespannen met mooie tuigage en koetsier in onberispelijk tenue  geven de uitvaartplechtigheid een stijlvol en ingetogen geheel. Wij verhuren onze uitvaartkoets met paarden voor stijlvol vervoer tijdens de uitvaart door geheel Nederland.

De zwarte uitvaartkoets kan bespannen worden met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden. De koetsier en voorloper zijn stijlvol gekleed in zwart uniform met hoge hoed. Wat uw wensen ook zijn wij denken graag met u mee om tot een indrukwekkend vervoer te komen en zullen uw opdracht discreet en met zorg uitvoeren.

Wilt u deze informatie delen met uw familie of dierbaren
download dan hier de PDF.

Heeft u vragen betreffende de kosten of beschikbaarheid.  Of bent  u benieuwd naar de vele mogelijkheden in type uitvaartkoetsen of rouwkoetsen,  dan kunt ons direct en vrijblijvend  bereiken onder nummer 0655-898221  Dhr.  Jack van den Broek ( bellen of WhatsApp ) of via het contact formulier onder aan deze pagina.

 

uitvaartkoets
rouwkoets
zwarte rouwkoets
uitvaartkoets
uitvaartkoets

Offerte "Zwarte Uitvaartkoets" aanvragen