Huwelijks aanzoek

Bent u de prins op het witte paard en wilt u voor een origineel huwelijksaanzoek een betrouwbare schimmel huren dan bent u bij www.koetsen.nl op het juiste adres. Wij hebben zeer betrouwbare paarden met begeleider waardoor rijervaring niet noodzakelijk is. Een origineel huwelijksaanzoek met paarden begint bij www.koetsen.nl

Bent u de prins op het witte paard ? Als u witte paarden of zwarte paarden wilt huren bent u bij www.koetsen.nl op het juiste adres. Wij     komen met onze paarden door geheel Nederland en er is altijd een begeleider bij het paard aanwezig. Er is geen rijervaring nodig,  de begeleider blijft ten alle tijden bij het paard. Het

voorbereiden en maken van ideeën voor een huwelijks aanzoek vergt een hele organisatie om uw aanstaande bijvoorbeeld op een bepaalde locatie te krijgen. Als u om bij ons  witte paarden wilt huren  dan zijn wij altijd bereid om mee te denken zodat u als prins op het witte paard ( of zwarte paard ) zich alleen hoeft bezig te houden met wat u moet doen, en dat is op een onvergetelijke manier uw geliefde ten huwelijk te vragen.

Wilt u een wit paard huren dan zijn de kosten afhankelijk van de dag en de plaats waar u uw huwelijks aanzoek zou willen doen. Wilt u dus een wit paard huren dan kunt u mij altijd even mailen, bellen of een berichtje sturen om de juiste prijs.  Het gaat er om wat voor u het beste uitkomt zodat uw geliefde nog geen hoogte heeft van uw plannen en uw aanzoek daardoor een succes wordt. U kunt ook een 3e persoon erbij betrekken en dat dan via deze persoon het contact verloopt.

Heeft u al een idee voor uw huwelijks aanzoek maar u wilt zelf niet als prins op een wit paard  zitten dan heeft de koetsencentrale  natuurlijk ook mooie koets met witte paarden die u kunt huren om uw aanstaande op te halen en naar een romantische locatie te rijden. U kunt ook een koets met witte paarden huren om uw geliefde op te halen bij haar werk en haar naar een lunch locatie te brengen of restaurant waar u bij aankomst dan uw aanzoek kunt doen.  Heeft u een idee voor uw huwelijks aanzoek, wij helpen u er graag bij.

Huwelijks aanzoek met wit paard