Huwelijksaanzoek

Wilt u als de prins op het witte paard  voor een origineel huwelijksaanzoek een betrouwbare schimmel huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zeer betrouwbare paarden met begeleider, waardoor rijervaring van de prins niet noodzakelijk is. Ziet u zichzelf niet op een paard zitten? Ook voor een huwelijksaanzoek met een koets kunt u bij ons terecht. Wij hebben mogelijkheden door heel Nederland.

prins op het witte paard huren
prins op het witte paard

 

 

Het voorbereiden en maken van ideeën voor een huwelijksaanzoek is een hele organisatie. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om uw aanstaande op een bepaalde locatie te krijgen. Wij zijn altijd bereid om hierin met u mee te denken. Op de dag zelf begeleiden wij het paard, zodat u zich als prins op het witte paard ( of zwarte paard ) alleen hoeft bezig te houden met wat u moet doen, en dat is op een onvergetelijke manier uw geliefde ten huwelijk vragen.

De kosten zijn afhankelijk van de dag waarop en de plaats waar het huwelijksaanzoek zal plaatsvinden. Het is aan te raden een prijsopgave en het contact via een derde persoon te laten verlopen om het verrassingseffect voor uw geliefde te waarborgen. Deze persoon kan u op de dag zelf ook bijstaan in de uitvoering.

 

 

 

 

 

prins op het witte paard met kinderen
prins op het witte paard
Huwelijks aanzoek met zwart paard
huwelijksaanzoek met zwart paard
Huwelijks aanzoek met wit paard
de prins op het witte paard

 

huwelijks aanzoek met wit paard
wit paard huren
prins op het witte paard
het betrouwbare paard van Sinterklaas
paard van Sinterklaas