Trouwkoets huren

Wilt u voor uw bruiloft  de mooiste trouwkoets huren met 2 prachtige witte paarden, of wilt u een romantische koets met 2 statige zwarte Friese paarden dan bent u bij Jacob van den Broek al meer dan 50 jaar op het juiste adres. Hieronder een greep uit ons ruime assortiment aan trouwkoetsen en paarden die te huur zijn voor alle bruiloften en evenementen.

 

Trouwkoets Cabriolet

Wilt u een open trouwkoets huren die ook afsluitbaar is bij slechter weer, kiest u dan voor onze Trouwkoets Cabriolet. Deze trouwkoets  is één van de meest verhuurde modellen uit onze collectie en kan zowel open als gesloten gereden worden. Het weer hebben wij niet voor u in de hand maar met deze statige Trouwkoets Cabriolet komt u op de mooiste dag van uw leven niet voor verrassingen te staan. Deze zeer royale koets kan bespannen worden met 2 of 4 prachtige en geheel witte Gelderse schimmels of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden.

trouwkoets cabriolet huren
Trouwkoets Cabriolet

Glazen trouwkoets

De Glazen trouwkoets die u kunt huren bij Jacob van den Broek heeft een mooie gala bok. De palfreniersplaats achter op de koets geeft het geheel een koninklijke uitstraling. De koets is bij uitstek geschikt voor alle jaargetijden. ‘s Zomers zit u lekker beschut onder het witte dak, uit de zon en in de schaduw. Als het winderig is, geven de ramen rondom de beschutting die een hoop bruidjes als zeer prettig ervaren. Omdat bijvoorbeeld haar kapsel niet zal verwaaien door de windvlagen! Het is een zeer royale koets waarin gemakkelijk 4 volwassenen kunnen plaatsnemen. Dus ook voor een bruidspaar met 2 of 3 bruidskinderen is dit model zeer aan te bevelen. Deze trouwkoets kan bespannen worden met 2 of 4 prachtige en geheel witte Gelderse schimmels of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden.

 

Glazen Trouwkoets

Witte Trouwcoupé

Wilt u een bescheiden Witte trouwcoupé huren met 2 mooie witte of zwarte paarden dan is dit model echt iets voor u. Deze witte trouwcoupé is een 3-kwart coupé met prachtige sportieve lijnen. De échte sport versie onder de koetsen. Dit model is geschikt voor 2 personen en heeft een lage instap. De geblindeerde achterzijde geeft een groot gevoel van rust en privacy tijdens de rit. Het ronde voorraam geeft u een bijna panoramisch uitzicht! In deze koets kunt in alle rust genieten van het uitzicht en elkaar.

trouwkoets met friese paarden
witte trouwcoupé met Friese paarden

De Landauer

Dit klassieke model, de Landauer, heeft een prachtige kleurencombinatie van smaragd rood en zwart. In combinatie met 2 gitzwarte Friese paarden is dit ideaal voor het bruidspaar dat eens een iets anders wil dan een witte koets met witte paarden. De Landauer heeft een gemakkelijke instap en komt op de foto’s prachtig uit in contrast met een in het wit geklede bruid. De koets kan net zoals de Trouwkoets Cabriolet zowel open als gesloten gereden worden.  Deze trouwkoets kan bespannen worden met 2 of 4 prachtige en geheel witte Gelderse schimmels of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden. De koets is geschikt voor 4 personen en is van binnen bekleed met prachtig zwart gecapitonneerde leren bekleding.

landauer met 2 paarden
landauer

Volgkoets / Familiekoets

Wilt u ook voor uw gasten één of meer prachtige koetsen huren, dan bent u bij Jacob van den Broek op het juiste adres. Wij hebben volgkoetsen (of familiekoetsen) in 3 verschillende modellen; voor 4 personen (bijvoorbeeld de ouders), voor 6 personen (bijvoorbeeld de opa’s en oma’s) en voor 16 personen (bijvoorbeeld familie en vrienden). Voor grotere aantallen gasten hebben wij meerdere koetsen beschikbaar.

trouwkoetsen en familiekoetsen
Trouwkoets Cabriolet met volgkoetsen

 

Wilt u meer informatie over de verschillende modellen die Jacob van den Broek te huur heeft voor bruiloften en evenementen, ga dan naar ons koetsen assortiment.