Tarieven

Ik wil voor mijn bruiloft een trouwkoets huren en ik wil de prijs weten?

koetslamp trouwkoetsDit is de meest gestelde vraag door aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een mooi vervoersmiddel tijdens hun trouwdag. De tarieven of prijzen van een trouwkoets zijn o.a. afhankelijk van de plaats waar u de trouwkoets wilt inzetten. Dit heeft te maken met de afstand en tijd die wij moeten overbruggen met onze vrachtauto’s en kosten die daarmee gemoeid zijn. U mag ons altijd rechtstreeks bellen op 0655-898221, maar voor de meest scherpe prijsopgave ontvangen wij graag van u een e-mail via het contactformulier of rechtstreeks naar info@koetsen.nl. Vermeld u daarbij s.v.p. de datum en locatie waar uw bruiloft zal plaatsvinden.

Wij hanteren een start tarief voor het eerste door u gebruikte uur. In dit uur is dan inbegrepen de tijd die wij nodig hebben om in de ochtend de paarden te wassen,  het geheel op te laden in de vrachtauto en naar de plaats van bestemming te rijden. Daar aangekomen gaan wij alles lossen en de paarden inspannen en rijden wij vervolgens naar de beginlocatie toe. Daar aangekomen start het eerste uur dat wij in rekening brengen. Na het start tarief voor het eerste uur, kunnen wij de tijd per uur verlengen. Wij berekenen de tijd tot het moment dat u op de eindbestemming bent aangekomen en wij afscheid van elkaar hebben genomen. Daarna gaan we terug naar de vrachtauto, koetsencentralespannen wij de paarden uit en laden wij de koetsen weer op de auto. Thuis aangekomen worden en paarden en koetsen weer uitgeladen, de paarden verzorgd en de koets en tuigen weer schoongemaakt.

Zoals u kunt begrijpen, ziet u ons wellicht maar voor korte tijd, terwijl wij heel wat uren voor u actief zijn. Dat geeft niets, want wij doen dat graag voor u!

Wijze van betaling

U betaalt een aanbetaling van 25% binnen 10 dagen na dagtekening van de bevestiging. U kunt dit bedrag onder vermelding van bevestiging nummer en trouwdatum overmaken op onze bankrekening. Het restant betaalt u 10 dagen voor de grote dag, zodat alle betalingen binnen zijn. Dat geeft rust zodat u in alle rust kunt genieten van een heerlijke tocht met koets en paarden.

 

Romantische trouwkoets
Trouwkoets Cabriolet