Tarieven

 

Ik wil voor mijn bruiloft een trouwkoets huren en ik wil de prijs weten ?

Dit is de meest gestelde vraag door aanstaande bruidsparen die opzoek zijn naar een mooi vervoersmiddel tijdens hun trouwdag. De tarieven of prijzen van een trouwkoets huren is afhankelijk van de plaats waar u de trouwkoets wilt inzetten. Dit heeft te maken met de afstand die wij moeten overbruggen met onze vrachtauto’s en de tijd en kosten die wij daardoor moeten maken. Ook is het van belang als u een offerte aanvraagt dat wij weten om welke koets het zal gaan en voor welke datum u de koets zou willen inzetten. U mag ons altijd rechtstreeks bellen op 0655-898221  maar voor de meest scherpe prijs en korting ontvangen wij graag van u een mail via het contact formulier of rechtstreeks naar info@koetsen.nl

Wij hanteren een start tarief voor het eerste door u gebruikte uur, in dit uur is dan inbegrepen de tijd die wij nodig hebben om in de ochtend de paarden te wassen, eventueel het geheel op te laden in de vrachtauto en naar de plaats van bestemming te rijden. Daar aangekomen gaan wij alles lossen en de paarden inspannen en rijden naar de begin locatie toe. Dan ziet u ons op locatie als wij voor u aan het rijden zijn. Als we bij u  klaar zijn gaan we terug naar de vrachtauto en koetsencentralespannen wij de paarden uit en laden wij de koetsen weer op de auto. Thuis aangekomen worden en paarden en koetsen weer uitgeladen de paarden verzorgt en de koets en tuigen weer schoongemaakt.

Zoals u kunt begrijpen ziet u ons wellicht maar 1 uur maar zijn wij daar heel wat uren mee bezig. Dat geeft niets want wij doen dat graag voor u. Na het start tarief voor het eerste uur, kunnen wij de tijd per uur verlengen. U betaald dus alleen voor de tijd dat u gebruik maakt van onze diensten.

Wijze van betaling

U betaald een aanbetaling van 25% binnen 10 dagen na dagtekening van de bevestiging, u kunt dit bedrag onder vermelding van bevestiging nummer en trouwdatum over maken op onze bankrekening. Dit is voor ons ook gelijk een garantie dat u onze diensten afneemt, wij kunnen de koets die u laat vastleggen voor die datum op dat tijdstip niet meer verder verhuren. Het restant  betaald u 10 dagen voor de grote dag zodat alle betalingen binnen zijn.  Dat geeft rust zodat u in alle rust kunt genieten van een heerlijke tocht met koets en paarden.

 

koetsier