Jubileumkoets

Door de kleurencombinatie donkerrood met wit, heeft deze jubileumkoets een feestelijke uitstraling. Dat maakt de koets niet alleen geschikt voor bruiloften, maar voor alle soorten feestelijke gelegenheden. Te denken valt aan huwelijksjubilea, verjaardagen, communies en dergelijken.

Deze jubileumkoets rood – wit is gebouwd door de firma Vermeulen te Utrecht in het jaar 1905. Dit rijtuigtype noemde men van oorsprong een Vigilante. Deze wagen werd vooral gebruikt voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften en officiële ceremonies. Maar ook als men naar de opera of concerten gereden wilde worden. De koets is van binnen prachtig gestoffeerd met rood fluweel en de gecapitonneerde rugleuningen geven deze koets een rijke uitstraling.  Als u een koets zoekt voor een meerjarig bruidspaar, dan is deze koets een absolute aanrader. In de koets kunnen 4 personen en voor de koets staan 2 paarden.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u deze jubileumkoets wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Trouwkoets Rood-Wit met 2 Friese paarden
Trouwkoets Rood-Wit
Trouwkoets Rood-Witte met 2 Friese paarden

Offerte "Jubileumkoets" aanvragen