Glazen trouwkoets

Deze witte glazen trouwkoets is een gesloten koets, getrokken door 2 of 4 paarden. In deze koets is plaats voor 4 volwassen personen. De ramen in de portieren kunnen aan beide kanten open voor frisse lucht in de zomer maanden. Dat deze koets een Koninklijke uitstraling heeft, mag duidelijk zijn. Het is van hetzelfde model als de glazen koets waarin onze Koning en Koningin elk jaar met Prinsjesdag naar het Binnenhof worden gereden.

De Glazen trouwkoets die u kunt huren bij Jacob van den Broek is bij uitstek geschikt voor alle jaargetijden. ‘s Zomers zit u lekker beschut onder het witte dak, uit de zon en in de schaduw. Als het winderig is, geven de ramen rondom de beschutting die een hoop bruidjes als zeer prettig ervaren. Omdat bijvoorbeeld haar kapsel niet zal verwaaien door de windvlagen! Het is een zeer royale koets waarin gemakkelijk 4 volwassenen kunnen plaatsnemen. Dus ook voor een bruidspaar met 2 of 3 bruidskinderen is dit model zeer aan te bevelen. Deze trouwkoets kan bespannen worden met 2 of 4 prachtige en geheel witte Gelderse schimmels of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden.

Als u deze glazen trouwkoets wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Trouwkoets voor bruiloft of huwelijk
glazen trouwkoets met 2 friese paarden
trouwkoets interrieur glazenkoets
trouwkoets met witte paarden
witte trouwkoets

Offerte "Glazen trouwkoets" aanvragen