Gala berline

Bij ons koninklijk huis beschikt men over meerdere Gala berlines. De naam komt van Berlijn, de stad waar het rijtuig ontworpen werd. Berlines zijn luxe gesloten rijtuigen geschikt voor vier personen. De koetsier op de bok en achter op de koets ruimte voor de palfrenier.

De koetsen worden gebruikt voor officiële gelegenheden zoals bij Prinsjesdag of vervoer van de Ambassadeur bij het overhandigen van de geloofsbrieven. Maar ook bij koninklijke huwelijken en uitvaarten wordt er gebruik gemaakt van deze statige en formele koetsen.

De Gala berline is inzetbaar met 2 of 4 paarden. Dit kunnen zowel mooie zwarte Friese paarden of witte Gelderse schimmels. De Gala berline is donkerblauw met zwart en  heeft een stijlvolle uitstaling.  Voor een aankomst met deze koets laat u niets aan het toeval over en komt u in stijl aan op elke gelegenheid of evenement.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u de gala berline wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.

Trouwkoets
trouwkoets klassiek
trouwkoets classic

Offerte "Gala berline" aanvragen