Evenementen

Wilt u tijdens uw evenementen stijlvolle koetsen huren, dan bent u bij de koetsencentrale Jacob van den Broek al meer dan 50 jaar op het juiste adres. Bij ons kunt u stijlvolle antieke koetsen huren voor elk evenement bespannen met brave en goed getrainde paarden en goed opgeleide koetsiers in prachtige levrei. Onze koetsen zijn inzetbaar op alle evenementen op elk moment van de dag en 7 dagen per week.

Wilt u een origineel speciaal en ludiek vervoersmiddel huren tijdens uw evenementen bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek denken wij graag met u mee. Wij hebben een groot aanbod prachtige koetsen in diverse maten en kleuren zowel open als gesloten koetsen. Elk feest begint bij de aankomst van uw gasten. Waarom dan niet uw gasten laten vervoeren in één of meer van onze prachtige koetsen getrokken door 2 paarden met op de bok een keurig geklede koetsier.

Onze koetsen zijn inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland en op elk tijdstip van de dag. U kunt hierbij denken aan vervoer van uw gasten die u wilt laten ophalen bij hun hotel en laten vervoeren naar diner gelegenheid, of een pendel dienst tussen parkeerterrein en locatie. Voor grotere groepen hebben wij ook meerdere koetsen van 16 personen te huur zodat een groep van 100 / 150 personen geen probleem hoeft te zijn. Zoals u kunt zien is de uitstraling van onze koetsen een aanvulling op uw evenement.  Dit zijn uiterst luxe koetsen die bij elk feest op partij iets toevoegen met alle grandeur uit vervlogen tijden.

koetsen en evenmenten

Heeft u voor uw evenementen of voor een transfer stijlvol vervoer nodig en vraagt u zich af wat de Koetsencentrale Jacob van den Broek iets voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op wij maken voor elk evenement een passende offerte en duidelijke en heldere afspraken. Bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek kunt u koetsen huren voor elk evenementen wij hebben stijlvolle koetsen in alle soorten en maten.

Voor het maken van een passende offerte en beschikbaarheid kunt het beste een mail sturen aan Jack van den Broek op ons mailadres  info@koetsen.nl   voor het stellen van vragen over mogelijkheden en meedenken voor vervoer tijdens uw evenement bel direct met Jack van den Broek 0655-898221

 

 

postkoets met 4 paarden.