Evenementen

Wilt u tijdens uw evenementen stijlvolle koetsen huren, dan bent u bij de Jacob van den Broek al meer dan 50 jaar op het juiste adres. Bij ons kunt u stijlvolle antieke koetsen huren voor elk evenement, bespannen met brave en goed getrainde paarden. Onze vakkundige koetsiers zijn gekleed in prachtige livrei. Onze koetsen en paarden zijn inzetbaar op alle evenementen, op elk moment van de dag en 7 dagen per week.

Elk feest begint bij de aankomst van uw gasten. Daarom is feestelijk vervoer van uw gasten in één of meer van onze prachtige koetsen getrokken door 2 paarden met op de bok een keurig geklede koetsier een goed begin van uw evenement. U kunt hierbij denken aan vervoer van uw gasten van hun hotel naar diner gelegenheid, of een pendel dienst tussen parkeerterrein en feestlocatie. Wij hebben een groot aanbod prachtige koetsen in diverse maten en kleuren, zowel open als gesloten. Voor grotere groepen hebben wij ook meerdere koetsen van 16 personen te huur, zodat een groep van 100 / 150 personen geen probleem hoeft te zijn. Zoals u kunt zien, is de uitstraling van onze koetsen een aanvulling op uw evenement.  Dit zijn uiterst luxe koetsen die bij elk feest of partij iets toevoegen met alle grandeur uit vervlogen tijden.

koetsen en evenmenten

Voor het maken van een passende offerte en opvragen van beschikbaarheid kunt het beste een e-mail sturen aan Jack van den Broek op  mailadres  info@koetsen.nl. Voor vragen over mogelijkheden en meedenken voor vervoer tijdens uw evenement, bel gerust direct met Jack van den Broek 0655-898221

 

 

postkoets met 4 paarden.