Trouwcoupé

Wilt u een bescheiden trouwkoets huren met 2 mooie witte of zwarte paarden dan is dit model echt iets voor u. Deze witte trouwcoupé is een 3-kwart coupé met prachtige sportieve lijnen. De échte sport versie onder de koetsen. De geblindeerde achterzijde geeft een groot gevoel van rust en privacy tijdens de rit. Het ronde voorraam geeft u een bijna panoramisch uitzicht! In deze trouwkoets kunt in alle rust genieten van het uitzicht en elkaar.

Deze trouwkoets is gebouwd in 1892 door de firma Hermans & Co te ‘s Gravenhage en is in 1964 in het bezit gekomen van de koetsencentrale als eerste trouwkoets in de collectie. Sinds jaar en dag heeft deze trouwkoets vele bruidsparen naar het gemeente huis vervoerd. De begin jaren alleen voor bruiloften in Amsterdam en later door geheel Nederland. Deze koets is geschikt voor 2 personen en mede door de lage instap is deze trouwkoets zeer gewild bij bruidsparen.

Wilt u voor uw bruiloft een mooie witte trouwkoets  met 2 mooie witte paarden huren? Bij de koetsencentrale heeft u een ruime keuze uit diverse witte open of gesloten koetsen met witte of zwarte paarden. Bekijkt u ook al onze andere modellen trouwkoetsen.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u deze trouwcoupé wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
trouwkoets met friese paarden
trouwcoupe met 2 witte paarden
trouwcoupe met 2 Friese paarden
witte trouwkoets huren
witte trouwkoets
interieur trouwkoets
lamp trouwkoets

Offerte "Trouwcoupé" aanvragen