Witte Rouwkoets

Deze witte rouwkoets  is recent gebouwd door de firma Mendyka naar voorbeeld van een Engels model. De koets is volledig authentiek gebouwd en voorzien van de beste materialen. 

Wij verhuren deze witte rouwkoets met witte paarden voor staatsie vervoer tijdens begrafenis of uitvaart.  De koets heeft een stijlvolle uitstraling en een zeer mooie afwerking.

Dit internationale model straalt een serene rust uit.  Schone en verzorgde paarden met glimmende tuigage maken het geheel af. De prachtige lampen en de beschutting van de mooie gebrandmerkte ramen maakt deze unieke witte rouwkoets tot een zeer geliefd model. De witte rouwkoets met witte paarden voor begrafenis of uitvaart in heel Nederland.

Deze witte rouwkoets kan worden bespannen met 2 of 4 betrouwbare Gelderse witte schimmels of naar wens met Friese paarden. De paarden zijn bespannen met stijlvolle gareeltuigen van zeer goede kwaliteit.  Koetsier en voorloper gaan stijlvol gekleed.  Naar wens kunnen de paarden voorzien worden van mooie witte pluimen op de hoofden.

Ook hebben wij voor u de mogelijkheid om de familie in stijlvolle witte volgkoetsen te vervoeren.

Wat uw wensen ook zijn neem gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee om tot indrukwekkend vervoer te komen en zullen uw opdracht discreet en met zorg behandelen.

Voor verdere informatie betreffende prijzen en beschikbaarheid kunt u ons bereiken onder nummer 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.

witte rouwkoets met witte paarden
rouwkoets met witte paarden huren
witte uitvaartkoets met witte paarden
detail witte rouwkoets
witte rouwkoets met witte paarden
witte rouwkoets met witte paarden

Offerte "Witte Rouwkoets" aanvragen