Onze werkwijze

U huurt bij ons een mooie trouwkoets met paarden voor uw bruiloft.  Een ervaren koetsier, brave en betrouwbare paarden en een schone en mooie trouwkoets.  Een verzorgd geheel dat op tijd op locatie aanwezig is. Daarnaast maken wij transparante afspraken en hebben wij een flexibele instelling en veel werkervaring. U heeft vooraf de mogelijkheid tot het bezichtigen van de koetsen en ontvangt advies op maat.

Wat is onze werkwijze?

Na ontvangst van uw gegevens ( contactgegevens, locatie en datum ) sturen wij u een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Daarnaast bent u van harte welkom ( is niet noodzakelijk ) om de paarden en koetsen bij ons bedrijf in Nijkerk op afspraak te komen bezichtigen. Als u een keuze voor een koets heeft gemaakt, dan ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging met daarop alle gegevens die van belang zijn voor uw bruiloft of evenement.

Op de dag zelf

Vroeg in de ochtend worden de paarden gevoerd en verzorgd. Omdat wij vaak grote afstanden moeten overbruggen, worden de koetsen en tuigen op de vrachtauto’s geladen, waarna de paarden worden gewassen. De paarden en koetsen worden vervoerd naar een ruime parkeergelegenheid in de buurt van de locatie waar de koets zal moeten gaan rijden.

Dit gebeurt natuurlijk uit het zicht van het bruidspaar omdat de koets vaak een verrassing is voor de familieleden of soms ook voor de bruid.  Daar aangekomen worden de koetsen gelost en de paarden opgetuigd en voor de koets gespannen. Als dit alles klaar is, kleden de koetsiers zich om en maken zich klaar voor vertrek. Vanuit de parkeergelegenheid rijden we naar het bruidspaar en verzorgen wij met veel plezier en passie het vervoer.

Op het moment dat de koets weer naar huis kan, rijden we terug naar de parkeergelegenheid waar de vrachtauto’s staan. Daar aangekomen worden de paarden verzorgd en worden de koetsen en paarden opgeladen voor de terugreis naar huis. Thuis aangekomen worden de paarden en koetsen uitgeladen en worden de paarden gevoerd. Dan worden de koetsen en tuigen gelost en schoongemaakt voor een volgende opdracht. Al met al zijn wij daar natuurlijk heel wat uren mee bezig. Wij doen het graag voor u.

koetsencentrale on tour