Janplezier

Deze Janplezier is o.a. inzetbaar tijdens bedrijfsfeesten, braderieën, intochten en commercials. De koets is open, maar mocht het tijdens de rit toch winderig worden of gaan regenen, dan kunnen aan de zijkanten de gordijnen (doorzichtig zeildoek) naar beneden, zodat u beschut uw tocht kunt voortzetten. Door het open karakter bent u één met de paarden en de koetsier, zodat u kunt ervaren hoe het mennen in zijn werk gaat.

Deze Janplezier is geschikt voor 8 personen en bij uitstek geschikt voor het maken van rondritten tijdens een bedrijfsfeest, braderie of verjaardagen en voor intochten of commercials. De kap is afneembaar waardoor een geheel open koets ontstaat, wat bijvoorbeeld bij intochten vaak gewenst is. Ook voor kinderpartijtjes is dit een hele gezellige koets! Door de mooie gele kleur afgewisseld met een zwarte bak met donkerblauwe panelen is dit rijtuig een plaatje om te zien.

De Janplezier voor 8 personen wordt getrokken door 2 paarden, dit kunnen zowel mooie witte Gelderse schimmels zijn of gitzwarte Friese paarden. Al onze paarden zijn bij ons op het bedrijf opgeleid en zijn mak en braaf in alle verkeer.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u deze Janplezier wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
janplezier met paarden huren
wiel van koets
janplezier met 2 paarden
gezellige janplezier
janplezier met paarden

Offerte "Janplezier" aanvragen