Bloemenkoets

In tijden van verlies, afscheid en verdriet geven bloemen troost en betuigen ze respect. De bloemarrangementen en bloemstukken worden met veel zorg en vaak op kleur voor de overledene uitgekozen. Op de dag van de uitvaart worden de bloemen van de directe familieleden meestal op de uitvaartkist gelegd en het dak van de rouwkoets. Ook hebben wij een speciale bloemenkoets met paarden te huur.

Gaan er meer dan 8 bloemstukken mee tijdens de uitvaart, dan kan men een speciale bloemenkoets inzetten. Dit is een open koets in dezelfde kleur van de rouwkoets en ingericht voor het vervoer van bloemstukken en bloemenarrangementen.

Deze witte bloemenkoets biedt ruimte voor het verplaatsen van ca.25 bloemarrangementen en bloemstukken op een zeer stijlvolle wijze. Voor de koets staan 2 witte paarden bespannen met mooie tuigage. Deze bloemenkoets heeft dezelfde statige uitstraling als de rouwkoets.  De combinatie van beide koetsen geeft extra cachet aan de rouwstoet. De bloemenkoets voorop en de rouwkoets volgt zodat eventueel de familie kan aansluiten te voet aan de rouwkoets. Uiteraard kunnen wij een bloemenkoets in het zwart met zwarte paarden voor u verzorgen.

Bij koetsen.nl – Jacob van den Broek hebben wij een ruime keuze aan koetsen voor een prachtig eerbetoon en waardig afscheid op de dag van de uitvaart. Wat de wensen van de overledene ook zijn wij helpen u er graag bij en denken met u mee. Bij Jacob van den Broek gaat het om het detail. Alles moet kloppen. Het huren van onze uitvaartkoets of rouwkoets en bloemenkoets kan in heel Nederland.

Wilt u deze informatie delen met uw familie of dierbaren
download dan hier de PDF.

Als u deze bloemenkoets wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
bloemenkoets
bloemenkoets
bloemenkoets

Offerte "Bloemenkoets" aanvragen