Evenementen en openingen

Voor uw evenement of opening hebben wij een zeer ruime keuze aan koetsen en paarden om u van dienst te zijn. Van ritjes met een paardenkoets of janplezier worden mensen vrolijk. Het biedt voor jong en oud een gezellige bezigheid tijdens een evenement. Daarnaast kunt u aan een koets reclame uitingen monteren van uw bedrijf. Bijna alle mensen die bij ons een ritje gemaakt hebben, maken een foto bij de koets. Deze zetten zij op sociaal media en omdat dat altijd gezellige plaatjes zijn, komt uw bedrijf bij duizenden mensen positief onder de aandacht.

Bij evenementen en openingen van bedrijven zijn er vaak veel activiteiten bínnen in het bedrijf, zoals voldoende catering en animatie. Voor de omgeving is het vaak belangrijk dat er ook buíten activiteiten zijn. Wij verzorgen al vele jaren rondritten met een paardenkoets voor evenementen en openingen. Het is een gezellige activiteit voor jong en oud en omdat de koetsen overdekt zijn hebben, we geen problemen met weersinvloeden. Als de paardenkoets of janplezier de ritjes over de openbare weg kan maken en door de wijken rondom uw bedrijf, zijn er geen vergunningen vereist. We zijn dan immers gewoon weggebruikers. We proberen de route altijd aan te passen aan het aantal mensen dat mee wil rijden in de koets. Als het heel druk is, proberen we de rondritjes wat korter te maken zodat iedereen de mogelijkheid heeft om met de koets mee te rijden.

paardenkoets met 2 paarden

 

Voor evenementen en openingen hebben wij paarden en koetsen in alle soorten en maten. Wellicht wilt u tijdens uw evenement of opening de burgemeester laten op halen bij het gemeentehuis en laten afzetten bij uw bedrijf. Het vervolg hierop is meestal publiciteit in de media waar u  niets voor hoeft te betalen. Heeft u een evenement of opening waarbij u stijlvol vervoer kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met u mee.

 

janplezier met 2 paarden