Staatsie Rouwkoets

De rouwkoets in staatsie zwart is een 1e klas rouwkoets. De koets is gebouwd door Huiskamp in Winterswijk en wellicht de mooiste rouwkoets (type achterlader) die in deze toonaangevende fabriek is gemaakt. De koets is compleet uitgerust met 4 prachtige staatsie lampen, gordijnen en prachtige ornamenten.

De  rouwkoets in staatsie zwart is beschikbaar met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden voor een eervol staatsie vervoer tijdens de begrafenis of crematie. De koets is inzetbaar door geheel Nederland. De paarden die voor de koets lopen zijn allen betrouwbaar en gewend om dit werk in alle rust te volbrengen en voorzien van prachtig en goed onderhouden tuigage. Indien gewenst kunnen de paarden bedekt worden met originele rouwkleden en worden voorzien van pluimen. Onze professionele koetsier en voorloper gaan gekleed in prachtige zwarte rouwuniformen compleet met tressen en dwars steek.

Vooraf zijn al uw wensen met ons te bespreken om tot een stijlvol geheel te komen tijdens de uitvaart van uw dierbare met alle egards en allure uit vervlogen tijden.

Wilt u deze informatie delen met uw familie of dierbaren
download dan hier de PDF.

Heeft u vragen betreffende de kosten of beschikbaarheid.  Of bent  u benieuwd naar de vele mogelijkheden in type uitvaartkoetsen of rouwkoetsen,  dan kunt ons direct en vrijblijvend  bereiken onder nummer 0655-898221  Dhr.  Jack van den Broek ( bellen of WhatsApp ) of via het contact formulier onder aan deze pagina.

rouwkoets
rouwkoets
rouwkoets
rouwkoets
rouwkoets
koetsiersgroet

Offerte "Staatsie Rouwkoets" aanvragen