Stijlvol vervoer

Met koetsen en paarden van Jacob van den Broek verzekert u zich van stijlvol vervoer voor elk evenement of bedrijfsfeest. Bij ons kunt u koetsen huren in alle soorten en maten, op elk tijdstip van de dag, 7 dagen per week én op elke door u gewenste locatie in Nederland. Door ons grote assortiment koetsen is er altijd een koets die bij u past. Ook voor film, commercials en reclame opdrachten kunt u bij ons terecht. Kortom; wij zijn van alle markten thuis.

Hieronder enkele voorbeelden van feesten en evenementen die stijlvol vervoer meer dan waard zijn:

  • Afscheid. U heeft een werknemer die na lange tijd afscheid neemt of met pensioen gaat. Is het niet geweldig om hem of haar op de laatste werkdag thuis te laten ophalen per koets of aan het einde van de werkdag thuis of bij een feestlocatie te laten afzetten?
  • Jubileum. Datzelfde geldt natuurlijk voor de werknemer die zijn jubileum bij u mag vieren. Dat verdient toch iets extra’s?
  • Bijenkomsten en bedrijfsbezoeken. U heeft een aantal gasten die u wilt vervoeren per koets van hotel naar diner locatie of bedrijf.
  • Open dag. Tijdens de open dag van uw (nieuwe) zaak wilt u bijvoorbeeld de burgemeester laten ophalen bij het gemeentehuis.
  • Pendeldienst. U wilt uw gasten op een stijlvolle manier laten vervoeren van de parkeer locatie naar het feest. Erg leuk voor bedrijfsfeesten!
  • Rondritten. Bijvoorbeeld tijdens de feestelijke opening van uw nieuwe filiaal.
  • Promotieritten en branding. Voor de promotie van uw merknaam denkt u misschien niet in eerste instantie aan antieke koetsen. Maar wat denkt u bijvoorbeeld van Heineken die al meer dan 5o jaar met antieke koetsen door Amsterdam rijdt en hiermee bekend geworden is. Wij denken graag met u mee over de verschillende creatieve manieren waarop wij onze koetsen kunnen aan- en bekleden om uw merknaam te promoten.
  • Voor commercials, reclame opdrachten, films, intochten, optochten… wat u ook kunt bedenken; een stijlvolle koets is altijd inzetbaar.

 

stijlvol vervoer per koets

Op welk moment u een koets wilt huren voor uw evenement of bedrijfsfeest is aan u, bij Jacob van den Broek hebben wij een ruime keuze aan exclusieve koetsen die alle in perfecte staat van onderhoud verkeren. Alle koetsen worden getrokken door betrouwbare paarden en bestuurd door deskundige koetsiers. Een rit met koets en paarden zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten.

 

stijlvol vervoer per koets

 

 

 

Voor het maken van een passende offerte en het opvragen van beschikbaarheid kunt het beste een e-mail sturen aan Jack van den Broek op   info@koetsen.nl.  Voor vragen over mogelijkheden en het meedenken voor vervoer tijdens uw evenement of bedrijfsfeest, bel gerust direct met Jack van den Broek 0655-898221