Wit paard voor commercial, evenement of ceremonie

Bij Jacob van den Broek  hebben wij een grote keuze aan witte paarden (schimmels) voor o.a. commercials, films en evenementen. De meeste schimmels lopen voor onze mooie trouwkoetsen. Maar enkele, die heel braaf zijn en daar voor getraind hebben, krijgen ook andere opdrachten. Bijvoorbeeld bij een huwelijksaanzoek waarbij de ‘Prins op het witte paard’ arriveert op een mooie schimmel met begeleider. Of als “Amerigo” het paard van Sinterklaas tijdens Sinterklaas intochten!

Alle witte paarden die wij verhuren, worden geleverd op locatie inclusief begeleider. U hoeft dus geen rijervaring te hebben. Wel is het raadzaam om voor het optreden een keer bij ons langs te komen, zodat het op- en afstappen geoefend kan worden en u op de grote dag met alle egards uw entree kunt maken.

Bij het uitvoeren van opdrachten staat het dierenwelzijn bij ons voorop. Zo kan het niet de bedoeling kan zijn dat mensen met extreem overgewicht op een paard stappen, meerdere mensen tegelijk op het paard stappen, of dat we onze paarden de gehele avond als een standbeeld voor de zaal laten staan in weer en wind.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u een wit paard (schimmel) wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel of whatsapp mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
wit paard
Paard van Sinterklaas
het paard van Sinterklaas huren
prins op het witte paard huren
wit paard
witte paarden huren evenement
witte paarden huren toppers
prins op het witte paard met huwelijk aanzoek
wit paard voor film

Offerte "Wit paard voor commercial, evenement of ceremonie" aanvragen