Jachtbreak

De Jachtbreak die u bij de Jacob van den Broek kunt huren, is gebouwd in Duitsland in 1902 en jaren gebruikt geweest door de  Duitse “Landgestüt Dillenburg”. Deze gebruikte de wagen tijdens de bekende hengsten parade van Dillenburg. Via een handelaar uit Valkenswaard is deze wagen in 1992 in slechte staat terechtgekomen bij de Jacob van den Broek en na een grondige restauratie in zijn oude glorie hersteld.

Deze koets werd vroeger gebruikt tijdens Jachtritten. Onder de  achterbanken van de koets is nog te zien waar men de honden mee liet rijden en deze konden dan door de roosters naar buiten kijken. Tegenwoordig wordt deze koets regelmatig ingezet bij verschillende koetsentochten.

Op deze koets is plaats voor een koetsier en hulpkoetsier op de voorste zitplaats. Daarnaast kunnen er 4 personen in de koets die toegang hebben door de zijdeurtjes, en nog eens 2 personen achter op de koets. Voor de koets kunnen 2 of 4 paarden. Deze koets is uitermate geschikt voor het maken van mooie ritten door een bosrijke omgeving, waarbij men door de hoge zitplaatsen mooi uitzicht heeft op de natuur.

Wilt u deze informatie delen met uw vrienden of familie
download dan hier de PDF.

Als u deze Jachtbreak wilt huren, dan kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Bel mij gerust op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Jachtkoets met 4 witte paarden
Jacht koets met 4 witte paarden
Jacht koets met 4 witte paarden
witte paarden voor Jacht koets
zij aanzicht Jacht koets
zij aanzicht van Jachtkoets
koets met witte paarden
Jacht koets met 4 paarden
Jacht koets met 4 paarden

Offerte "Jachtbreak" aanvragen