Trouwkoets in de ban van de trouwring

Zaterdag  10 november 2018 om 21.30 uur is de Glazen trouwkoets met 2 witte paarden van koetsen.nl – Jacob van den Broek te zien in het nieuwe SBS programma  “in de ban van de trouwring “. In het nieuwe SBS-6 programma gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft met alles er op en eraan. In de uitzending van a.s. zaterdag moeten de koppels het onder andere eens worden over het vervoer. Wordt het een auto, bus of toch die mooie witte trouwkoets met 2 prachtige witte paarden van Jacob van den Broek.

Stijlvol vervoer op de mooiste dag van je leven met de trouwkoetsen van www.koetsen.nl – Jacob van den Broek. Alle koetsen zijn beschikbaar met witte Gelderse paarden, of  Friese paarden, alles tot in detail verzorgd. Ons bedrijf verzorgt sinds 1964 trouwvervoer met perfect verzorgde koetsen, glanzende paarden en koetsiers in onberispelijk livrei. Wij verzorgen met onze trouwkoetsen ritten door geheel Nederland. Graag nodigen wij u uit om bij ons op de site naar ons aanbod te kijken en schroom niet om ons te bellen of te mailen voor informatie, beschikbaarheid of prijzen.

Onze koetsen en paarden

Bij koetsen.nl heeft u keuze uit 20 verschillende modellen en kleuren, zowel open als gesloten. Van 2 personen voor het bruidspaar tot 16 personen voor vervoer van familie en vrienden. Alle koetsen zijn tot in de puntjes gerestaureerd en staan glimmend voor u klaar. Zowel de schimmels als de Friese paarden zijn allen betrouwbaar en goed getraind. Als de paarden niet voor één van onze koetsen lopen kunnen ze vrij buiten lopen en ravotten met elkaar in één van onze weilanden.

Een goede service

Als u de trouwkoetsen huurt bij koetsen.nl kunt u rekenen op een ouderwetse en degelijke service. Sinds 1964 hebben wij een lange en goede reputatie opgebouwd. Het moet vooral een dag worden waarop het bruidspaar het stralende middelpunt is en zich geen zorgen hoeft te maken over praktische dingen. Onze vakkundige koetsiers stralen rust uit en helpen waar nodig. Alles moet naar wens zijn.

 

witte trouwkoets
trouwkoets