Met gepaste trots, onze vernieuwde website

Graag zou ik aan u onze vernieuwde website presenteren voor koetsverhuur in geheel Nederland. In een vernieuwde en frisse huisstijl vindt u een overzicht van alle koetsen die wij in verhuur aanbieden. Wij bieden een ruime keuze aan perfect onderhouden koetsen en prachtige paarden voor elke bruiloft, evenement of uitvaart.

Om u een goede indruk te geven van ons assortiment koetsen presenteren wij deze met scherpe foto’s zodat u goed kunt zien welke koets voor u het meest geschikt is en welke paarden u daar het meest bij aanspreken. Een ruime keuze is iets waar we ons in onderscheiden.  Duidelijke en transparante communicatie, dat is waar wij voor staan!

Verder vindt u bij elke koets een PDF met een beschrijving van die koets, een afbeelding en de mogelijkheden of gebruiksdoel. Deze kunt u uitprinten of als bijlage doorsturen naar uw familie, vrienden, klanten of relaties.  De PDF kunt u ook makkelijk delen via Social Media en per e-mail. Alles via uw mobile telefoon, tablet of gewoon op uw computer thuis.

Snel een offerte aanvraag doen voor een koets die u aanspreekt met een kleine beschrijving wat uw wensen zijn en om welke datum het zal gaan is zo geregeld en nog dezelfde dag heeft u een uitgebreide offerte op maat in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook bellen of een WhatsApp sturen naar 06 55 898 221 en heeft u direct contact met de heer Jack van den Broek om uw vragen of wensen kenbaar te maken.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over onze nieuwe website!