Paarden Coach Ellis Verkerk

Sinds kort hebben we een fijne samenwerking met paarden coach Ellis Verkerk van Equadim naast haar locatie in Aalsmeer is onze boerderij de Vergulde Appel in Nijkerk het decor voor de sessies die zij kan verzorgen.

Ellis is gediplomeerd paarden coach en als jong paarden liefhebber zo’n 30 jaar geleden bij ons terecht gekomen om onze paarden bij te rijden onder het zadel.  

Paarden zijn experts in het voorhouden van een spiegel (op emoties, op gedrag), zij zijn experts in het communiceren via lichaamstaal en ze voelen energie feilloos aan. Het paard geeft je vervolgens zuivere feedback.

Door activiteiten met of in nabijheid van het paard uit te voeren, zal het paard op jou reageren. Met de feedback die het paard geeft, krijg je inzicht in je eigen -onbewuste- gedrag en leer je van je eigen ervaringen.

Als coach kan ze jou helpen jouw ervaringen te koppelen aan de dagelijkse praktijk, waarmee je vervolgens stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

De Vergulde Appel leent zich niet alleen uitstekend voor teamcoachsessies. Na de coachsessie kunnen we een gezellige koetsenrit maken door de omgeving van het mooie Nijkerk ook is het mogelijk het team, na de rit, per koets af te zetten bij een knus restaurant of andere horecagelegenheid.

Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van Ellis kijk op https://equadim.nl/