Trouwkoets huren op of tijdens uw bruiloft ?

Wilt u voor uw bruiloft een mooie trouwkoets huren met prachtige paarden en wellicht voor uw gasten een mooie familie koets dan bent u bij de koetsencentrale al meer dan 50 jaar op het juiste adres. Wij komen naar u toe op de mooiste dat van uw leven en rijden door geheel Nederland.

Bij de koetsencentrale redeneert men zo dat trouwen een bijzonder feestelijke Aangelegenheid is, en iedere bruidegom wil zijn bruidje het liefst de koningin van het feest maken. liefst zó kleden, zó onthalen, dat zij werkelijk nog jarenlang aan die dag zal kunnen terug denken als een echt vorstelijke dag.

En bij een zo’n dag hoort natuurlijk ook vorstelijk vervoer, eens alleen het privilege voor koningen, en edellieden, nu beschikbaar bij de koetsencentrale, met alle grandeur van vroeger.

Trouwkoets huren

Wij hebben bij de Koetsencentrale keuze uit een groot scala aan koetsen en voor u een prachtige trouwkoets die u kunt huren op de mooiste dag van uw leven. Denk u bijvoorbeeld aan onze roomwitte trouwkoets cabriolet die u kunt huren met 2 of 4 prachtige witte schimmels of met onze zwarte parels van het noorden, onze geweldige Friese paarden. Deze trouwkoets is bij uitstek geschikt voor bruiloften in de zomer maanden omdat deze koets zowel open als gesloten gereden kan worden. Bent u bang dat het toch te koud zal zijn in een open trouwkoets dan hebben wij voor u de ” Koninklijke ” Glazenkoets die u kunt huren. Deze trouwkoets is rondom voorzien van glas voor een goed uitzicht naar buiten, en beschutting tegen wind en regen. Voor de romantische bruid hebben wij ook een echte klassieker, onze roomwitte coupé deze trouwkoets is geschikt voor 2 personen en geeft door de blinde panelen aan de achterzijde een extra stukje prive tijdens de rit naar het gemeente huis. Van binnen uit de koets heeft u door de ronde voorruit een panoramisch uitzicht naar buiten.trouwkoets huren

Voor het vervoer van uw gasten beschikken wij over prachtige familie koetsen met een uiterst luxe uitraling in de maten van 4 personen, 6 personen en 16 personen.

Ook voor de bruidsparen die eens wat anders willen hebben wij een ruime keuze, voor de winterse bruid en bruidegom hebben wij een mooie arrenslede, bespannen met 2 paarden compleet met bellentuigen, en koetsier in winter tenue, of wat dacht u van een originele engelse postkoets bespannen met 4 paarden, of met z’n allen in de janplezier naar het stadhuis.

Welke trouwkoets u wilt huren is aan u, al onze trouwkoetsen worden getrokken door betrouwbare Gelderse schimmels ( witte paarden ) of Gitzwarte Friese paarden. Deze paarden worden ingespannen in prachtige goed onderhouden tuigen en op de bok zitten ervaren koetsiers in donderblauw uniform.

trouwkoets huren

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze exclusieve service met onze paarden en koetsen bezoek ook onze website voor meer informatie en keuze.