Nieuwe stijlvolle koetsiersjassen voor Jacob van den Broek

Niet alleen om onze koetsiers en palfreniers te beschermen tegen weer en wind maar zeker ook om de uitstraling van deze zeer stijlvolle jassen heeft de Koetsencentrale Jacob van den Broek in september van vorig jaar een 14 tal nieuwe koetsiersjassen besteld bij een firma in Nederland. Op 15 januari 2018 zijn deze naar alle tevredenheid van de opdrachtgever afgeleverd op het terrein van de koetsencentrale Jacob van den Broek in Uithoorn.

koetsier uniform www.koetsen.nl

 

De stijlvolle donkerblauwe koetsiersjassen zijn gemaakt van whipcord met een mix van polyester en wol. Er is gekozen voor een hooggesloten jas met opstaande boord naar voorbeeld van koetsiersjassen uit vervlogen jaren. De boorden van 4,5 centimeter hoog zijn afgewerkt met een zilverkleurige soutache van 3 millimeter wat ook weer terug komt op de mouw van de jas. De jassen zijn voorzien van een dubbele rij knopen aan de voorzijde met een overslag en binnen sluiting.

Op weerszijde van de jas een enkel gepaspoilleerde zak met klep en op de rugzijde van de jas een split met 2x een zilverkleurige knoop op taillehoogte. De losse witte inleg boorden maken deze jas helemaal af. Na het productie proces zijn de jassen waterafstotend gemaakt om de koetsiers te beschermen tegen de weersinvloeden van buitenaf.

Ik ben trots op het eind resultaat wat mede tot stand is gekomen door Astrid@design. Wij beschikken nu over zeer modieuze koetsiersjassen met een chique uitstraling om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

koetsiersjas van jacob van den Broek aan de rugzijde