Met paard en koets door de historische binnenstad van Amsterdam.

Al sinds begin ’60 jaren verhuren wij paarden en koetsen voor bruiloften en evenementen in het decor van de stad Amsterdam met zijn historische rijkdom en statige grachtenpanden. Wij hebben een groot aantal paarden en stijlvolle koetsen voor diverse evenementen zoals  romantische koetsritten van 2 tot 200 personen door de  binnenstad van Amsterdam. 

Valentijn koets

Met Valentijn kan het bijna niet romantischer dan met uw geliefde naar Amsterdam te komen. Wij hebben voor u zeer mooie koetsen met lantaarns,  bespannen met 2 paarden én een koetsier in stijlvol uniform met zijde hoge hoed. Stelt u zich eens voor een intieme “candlelight tour” met champagne door historisch Amsterdam. De koetsier brengt u met onze paarden en koetsen op de mooiste plekjes in de oude binnenstad. Het getrappel op de keien langs de grachten en het aanzetten van de paarden als zij de koets over de brug moeten trekken is een onvergetelijke ervaring.

De opstap is mogelijk op elke gewenste locatie in Amsterdam-centrum en op ieder tijdstip van de dag. Uiteraard kunnen wij ook de champagne voor u verzorgen. Misschien speelt u wel eens met het idee om midden in Amsterdam op de Magere Brug boven de Amstel met uitzicht op Carré uw geliefde ten huwelijk te vragen!  Of heeft u een ander idee om met een paard en koets in Amsterdam rijden. Wij helpen u er graag bij.

koets en paard in Amsterdam

Paard en wagen in Amsterdam op een mooie zomeravond

Ook op een mooie zomeravond is het geweldig om met paard en wagen een mooie rit te maken door de Amsterdamse binnenstad. De terrassen zijn overvol en op elke hoek van de staat staan mensen die zwaaien.  Elke 2e zaterdag in Juli  organiseert de Amsterdamse koetsiers vereniging “ Hoofdstad Aanspanning “ voor haar leden een koetsrit door Amsterdam-Centrum.

Op deze zomerse avond trekken dan 50 koetsen en paarden door de Amsterdamse binnenstad. De paarden zijn voorzien van glimmende tuigage en koetsier en bemanning in het mooiste pak.  Jacob van den Broek staat voor u klaar op elke gewenste avond in het jaar om u en uw gasten op stijlvolle wijze met paard en wagen te vervoeren naar elke gewenste locatie in Amsterdam.

Grotere groepen

Op 16 november j.l. hebben wij voor één van onze opdrachtgevers een transfer in pendelvorm verzorgt voor 2x 200 personen met paard en wagen in Amsterdam. Voor deze opdracht hebben wij in samenwerking met onze opdrachtgever gekozen voor meerdere koetsen van 16 personen.

Met totaal 12 van deze koetsen met paarden door Amsterdam is een hele optocht. Regelmatig verzorgen wij voor onze klanten ritten met paard en wagen door de Amsterdamse binnenstad voor grote aantallen personen.

Met paard en koets bij de fiets tunnel van het rijksmuseum te Amsterdam

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze stijlvolle diensten schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Jacob van den Broek (info@koetsen.nl)  of 0655-898221 wij staan voor u klaar met de mooiste koetsen en glimmende paarden.