Fotoverslag van trouwerij van Roland & Ingrid

Op 12 juni 2015 trouwden in Heemstede het bruidspaar Roland en Ingrid Meewisse. Als echte paarden liefhebbers zijn zij op zoek gegaan naar een mooie trouwkoets met paarden en eventueel volgkoetsen.

In eerste instantie hadden zij het idee om met de Rally Cart van hun
vader naar het gemeente huis te rijden. Toen het bruidspaar bij ons op bezoek kwam hebben wij het daar ook over gehad. Dit was een lastig verhaal om te verzekeren omdat de totale aanspanning dan niet van één eigenaar is. In samenspraak met het bruidspaar is er toen gekozen voor de Gala Landauer trouwkoets met 2 witte Gelderse Schimmels en de volgkoets voor 16 personen met 2 gitzwarte Friese paarden. Wij hebben de koetsen gelost en ingespannen op de parkeerplaats in het Groendaalse bos.

Klein beetje informatie over Groenendaal:
Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos in de Noord-Hollandse gemeente Heemstede. Het bos vormt in totaal circa 80 hectare. Het voormalig landgoed Meer en Berg maakt tegenwoordig ook deel uit van het wandelbos. Tot 1913 maakte ook landgoed Bosbeek deel uit van het landgoed Bosbeek-Groenendaal.

Daar zijn op de parkeerplaats in alle rust het bruidspaar en gevolg in de koetsen gestapt en zijn wij naar het gemeente huis in Heemstede gereden. De paarden en koetsen konden wachten onder de bomen op het gras.

Na de Ceremonie zijn het bruidspaar met de trouwkoets op diverse locaties foto’s wezen maken en heeft de familie met de volgkoets  van 16 personen een mooie rondrit gemaakt door Heemstede. Na het foto’s maken is ook de trouwkoets terug gereden naar het parkeer terrein waar het bruidspaar en familie weer met de auto’s verder gingen naar hun feest locatie wat niet op loop afstand van de paarden was.

Het was een zon overgoten dag waar niet alleen wij maar ook het bruidspaar nog met zeer veel plezier op terug kijken, zie bijlgaande dat ik naderhand per mail mocht ontvangen.

trouwkoets en volgkoets

Beste Jack, Graag willen wij jullie nog bedanken voor de geweldige ritten met de koetsen op onze trouwdag. Het is al lang geleden (12 juni 2015), maar we hadden het erg druk. Iedereen heeft genoten in de Jan Plezier en wij en de kinderen in de mooie Landauer. Ook het weer was natuurlijk aan onze zijde! Hier nog wat foto’s. Groeten Roland en Ingrid Meewisse.

trouwkoets met 2 paarden

 

 

blog-text