Arrenslee met paarden huren

Speciaal voor in de winter hebben wij voor u een mooie arrenslee met paarden te huur. Deze arrenslee kunt u inzetten voor de meest uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Van winterse bruiloft, inclusief stijlvol geklede koetsier tot de kerstman met arrenslee die rondritten maakt bij een kerstmarkt. Op onze arrenslee kunnen naast de koetsier en hulpkoetsier nog 4 personen mee. Voor de arrenslee staan 2 betrouwbare witte of zwarte paarden voorzien van mooie bellentuigen en pluimen.

Piet Paulusma voorspelt een strenge winter. Bij ons is het dan mogelijk om een arrenslee met paarden te huren voor een mooie winterse rit bij u in de omgeving. Als de wegen en het landschap bedekt zijn met een mooi pak sneeuw is dat geweldig. Het is mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland. De paarden worden voorzien van speciale ijzers met pinnen voor extra grip. De koetsiers nemen dekens en een drankje voor u mee om warm te blijven. Het geluid van de hoeven in de sneeuw, het briezen van de paarden en bellen op de tuigen laten een indruk achter die u nooit meer zult vergeten.

U kunt natuurlijk ook een arrenslee huren zonder paarden voor het maken van een mooie kerstkaart of voor decoratie bij een evenement. Bij het nog altijd populaire programma “All you need is love ” is de arrenslee van Jacob van den Broek al diverse keren het decor van een mooi winters plaatje geweest.

Uiteraard beschikken wij over meerdere van deze mooie sleden welke voorzien zijn van wielen zodat een pendeldienst van parkeer terrein naar een winters evenement ook zeker tot de mogelijkheden behoren. Neem gerust contact met ons op. Jack van den Broek 06-55898221.

 

Arrenslee met paarden te huur
Arrenslee huren