Met gepaste trots presenteer ik onze nieuwe witte rouwkoets met witte paarden.

Het moment in ieders leven waar helaas niemand onderuit komt. Namelijk het verliezen van een geliefde, vriend of vriendin, kennis of familielid. Normaal schrijf ik over ervaringen in dit geval zou ik graag  onze nieuwe witte rouwkoets willen presenteren.

Witte Rouwkoets met witte paarden

Met gepaste trots hebben wij onze nieuwe witte rouwkoets in gebruik genomen. Op vrijdag 13 juli 2018 hebben wij met deze bijzondere koets de eerste rit gemaakt tijdens een uitvaart in Amsterdam.

De opdracht is naar volle tevredenheid en met veel zorg door ons uitgevoerd. Tijdens deze opdracht hebben wij de koets uitgebracht met 4 witte paarden, koetsier en voorloper in donkerblauw tenue. Deze witte rouwkoets is met vakmanschap en de allerbeste materialen gebouwd door de firma Mendyka. 

De uitstraling en afwerking van deze koets is werkelijk prachtig. Het model is internationaal en komt veel voor in Engeland en Amerika maar ook in landen zoals India. Het is echt een aanvulling op de witte rouwkoetsen  die nu te huur zijn in Nederland.  Al naar wens kunnen wij deze koets uitbrengen met witte Gelderse paarden of Friese paarden.

Bekijk deze witte rouwkoets

witte rouwkoets met witte paarden
witte rouwkoets met witte paarden

 

 

Zwarte Rouwkoets met Friese paarden

Ook hebben wij eerder dit jaar een zwarte rouwkoets aangekocht in België uit de nalatenschap van de bekende pony vierspan rijder  Mia Allo. Deze koets kwam in begin jaren 80 in het bezit van haar vader Willy Allo en maakte deel uit van een zeer mooie verzameling koetsen welke was ondergebracht in de Peerdenhof  in Nieuwenrode, België.

Deze zwarte rouwkoets is in de jaren 80 volledig gerestaureerd en vooral de bekleding is fenomenaal. Het lakwerk is uitgevoerd in een zwarte matte kleur zoals dat hoorde in vroegere jaren. De 4 prachtige zwarte Staatsie lampen maken het plaatje echt af. Na de restauratie is deze koets een aantal malen ingezet voor prominente uitvaarten in België en is nu te huur voor uitvaarten en begrafenissen in geheel Nederland. 

Bekijk deze zwarte rouwkoets.

Zwarte Rouwkoets met Friese paarden
Zwarte Rouwkoets met Friese paarden.

Voor informatie over deze bijzonder koetsen kunt u contact op nemen met Jack van den Broek op nummer 0655-898221 of e-mail  info@koetsen.nl