Valentijnskoets on demand met taxi dienst Uber

De Koetsencentrale slaat de handen ineen samen met Uber voor valentijnsdag. Tussen 16:00 en 20:00 kunnen romantische stellen op 14 februari een echte valentijnskoets bestellen in Amsterdam. Heb je nog niks geregeld voor je geliefde of had je tijdelijk geen inspiratie grijp dan deze unieke kans aan.

Via de Uber app is het mogelijk binnen de Amsterdamse Grachtengordel een romantische overdekte koets te bestellen van de Koetsencentrale en je geliefde te laten ophalen, of samen in te stappen op weg naar een romantische date.

Liefde op wielen
Ieder jaar tijdens Valentijn is er weer die ene vraag. Hoe win je het hart van je geliefde? Ook dit jaar gaat Uber de drukke stedelingen een handje helpen. Na acties als ‘Serenade On Demand’ en valentijnskaarten en rozen in de Uber auto’s, is het dit jaar tijd voor: Valentijnskoets On Demand. Een romantisch overdekte koets met twee paarden kan worden besteld in de Uber app.valentijn koets in Amsterdam

 

Bezorg je partner of stille liefde de ervaring van zijn of haar Valentijnsleven en stuur een koets. ‘De Koetsencentrale heeft samen met Uber 4 koetsen rondrijden binnen de grachtengordel van Amsterdam. Een rit kost €1,50 per minuut en het start tarief is €10. Voor bijvoorbeeld 10 lange liefdevolle minuten in een koets over de grachten zijn de kosten totaal €25 en je wordt natuurlijk voor de deur opgehaald en afgezet’.

kijk hieronder voor een kleine impressie

Bestellen via Uber met één druk op de knop
Via de Uber-app is het zondag 14 februari mogelijk om tussen 16 uur en 20 uur een ‘Valentijnskoets On Demand’ te bestellen. Er worden veel aanvragen verwacht, probeer wanneer het bestellen niet lukt dit later nog eens. De Valentijnskoetsen zijn beschikbaar binnen de grachtengordel om zodoende de wachttijd kort te houden. Het bedrag wordt via de Uber app van de rekening van de gebruiker afgeschreven.De beste date die je kan regelen #ValentijnskoetsOnDemand.
Wat is Uber
Uber is een smartphone app waarmee je met één druk op de knop een auto met chauffeur kunt bestellen in ruim 360 wereldsteden, waaronder de Nederlandse steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Uber heeft als doel het vervoer beter, makkelijker, veiliger en goedkoper te maken in alle markten waar zij actief zijn en geeft hiermee de garantie om comfortabel van A naar B te reizen.