Stijlvol vervoer tijdens evenement in Amsterdam

Bent u op zoek naar stijlvol  vervoer tijdens uw evenement in Amsterdam denk dan eens aan een paard en koets huren. De koetsencentrale Jacob van den Broek heeft een groot assortiment aan open of gesloten koetsen die u kunt huren in Amsterdam of indien gewenst op elke locatie in Nederland.

U heeft voor uw evenement in Amsterdam stijlvol vervoer nodig, denkt u dan eens aan een paard en koets. De historische binnenstad van Amsterdam leent zich bij uitstek voor vervoer van uw V.I.P. gasten in een stijlvolle paard en koets. Wat denkt u bijvoorbeeld als u een groep van 100 buitenlandse gasten wilt laten vervoeren in  koetsen van het Rijksmuseum via een mooie route door de binnenstad van Amsterdam naar het bekende Amstel Hotel aan de Amstel.

Voor de Koetsencentrale Jacob van den Broek is dat geen enkel probleem. Regelmatig rijden wij met grote aantallen koetsen stijlvol vervoer voor de meest uiteenlopende evenementen in Amsterdam. Daarbij moet u niet alleen denken aan koetsen die wij uit eigen assortiment aanbieden maar ook door uiterst goede contacten met collega bedrijven uit heel Nederland kunnen wij ook tijdens uw evenement in Amsterdam stijlvol vervoer verzorgen voor grote groepen mensen. Daarbij moet u denken aan groepen van  1-150 personen.

paard en koets in Amsterdam

  foto is genomen onder het Rijksmuseum in  Amsterdam.

Voor Stijlvol vervoer met paard en koets in Amsterdam moet u niet alleen denken aan grote groepen buitenlandse gasten die tijdens hun verblijf in Amsterdam in de watten gelegd moeten worden.  Maar u kunt ook een paard en koets huren voor een jubilaris die thuis moet worden opgehaald en in stijl als een echte V.I.P. bij het werk moet aankomen na 25 jaar trouwe dienst.  Wilt u voor de aankomst bij een feest in stijl als een echte V.I.P. arriveren dan kunt u het beste bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek een mooie koets met paarden huren en u laten afzetten op elke gewenste locatie in Amsterdam op elk tijdstip van de dag of nacht. Wij hebben een groot assortiment aan koetsen die aansluiten bij uw evenement in Amsterdam. De ervaren koetsier in prachtig livrei is goed bekend met de Amsterdamse binnenstad en brengt u langs de mooiste plekjes van deze historische binnenstad die is gebouwd in de tijd dat paard en koets het staat beeld bepaalde.

paard en koets in Amsterdam

Regelmatig verzorgen wij ook pedeldiensten in Amsterdam waarbij u een paard en koets kunt huren zodat uw gasten worden opgehaald bij een parkeergelegenheid en in stijl worden gereden naar de feest locatie of evenement in Amsterdam. Natuurlijk verzorgen wij ook rondritten door Amsterdam waarbij u op elke gewenste locatie in Amsterdam kunt opstappen. Wel moet u rekening moet houden dat deze opdrachten vooruit geboekt moeten worden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een romantische rondrit door Amsterdam waarbij de lichtjes van de koets branden en de paarden trappelen over de bruggen in de Amsterdamse binnenstad.

Heeft u een evenement in Amsterdam en bent u op zoek naar stijlvol vervoer van elke gewenste locatie in Amsterdam neem dan even contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden die u kunt verwachten bij de Koetsencentrale Jacob van den Broek. Bekijk onze website voor ons uitgebreide aanbod paarden en koetsen.

heeft u een idee, of wellicht heeft u geen idee wij helpen u graag verder.