koets huren bruiloft, evenement of uitvaart.

Koetsen.nl – Jacob van den Broek 13 januari 2019,

Sinds begin jaren ’60 is koets verhuurder Jacob van den Broek hét vertrouwde adres voor het huren van de mooiste trouwkoets met witte paarden voor uw bruiloft. Een koets huren geschikt voor meerdere personen voor kleine en grote evenementen. Of een stijlvolle witte rouwkoets of zwarte rouwkoets voor een waardig afscheid. 

Bij Koetsen.nl – Jacob van den Broek kunt u terecht voor de verhuur van prachtige trouwkoetsen.

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige trouwkoets voor uw bruiloft dan bent u altijd welkom op de site van Koetsen.nl – Jacob van den Broek om ons complete aanbod te bezichtigen. Wij verzorgen al jarenlang trouwkoetsen verhuur waarbij klasse, luxe en kwaliteit voorop staan. Wilt u ook zeker zijn van een perfect onderhouden, comfortabele trouwkoets die er voor zorgt dat uw trouwdag op rolletjes verloopt? In dat geval bent u altijd welkom contact met ons op te nemen Wij helpen u graag verder!

 trouwkoets
trouwkoets huren

Wilt u een koets huren voor een evenement waarbij u opzoek bent voor vervoer van grote aantallen personen ?

Koetsen.nl – Jacob van den Broek is een ervaren partij op het gebied van koets verhuur. Wij richten ons al jaren op het verhuren van prachtige koetsen die perfect geschikt zijn voor elk evenement. Wilt u film opname of een commercial een koets huren ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uit onze grote collectie voor u de juiste koets te kiezen. Ook voor diverse andere evenementen zoals een familietocht helpen wij u graag. Wanneer u bij Koetsen.nl – Jacob van den Broek een koets wilt huren dan zijn deze bij ons altijd uitstekend onderhouden en wij maken gebruik van zeer betrouwbare paarden. Onze ervaren koetsiers dragen bovendien prachtig donkerblauw livrei.

koets voor evenement
koets huren

Bent u voor het afscheid van een dierbare opzoek naar verhuur van een statige rouwkoets met paarden ?

Het voorbereiden van een afscheid voor uw dierbare is vaak een emotionele weg. De realiteit dringt vaak geleidelijk door. Er moet veel geregeld worden en je kunt het maar één keer goed doen. Wat waren de wensen en wat zijn uw eigen ideeën . Ook het vervoer op de dag van de uitvaart hoort bij dit proces en moet met zorg worden uitgekozen. Steeds meer denkt men om bij een uitvaart een prachtige rouwkoets met paarden te huren.

Rouwkoets
rouwkoets huren

Neem gerust contact met ons op

U bent altijd welkom wanneer u geholpen wilt worden door de professionals van koetsen.nl – Jacob van den Broek. Maakt u graag wel een afspraak. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen maar kunnen u ook helpen met het vinden van de perfecte koets.

Belt u of Whats- app naar 0655-898221 ( Jack van den Broek ) of mail naar info@koetsen.nl