Op uw bruiloft stijlvol vervoerd worden in de mooiste trouwkoets? Dat kan!

Wij hebben een collectie prachtige trouwkoetsen in verschillende modellen, zowel open als gesloten, en in diverse kleuren. En wilt u uw gasten eveneens stijlvol laten vervoeren, in een mooie familiekoets? Dan bent u ook hiervoor bij  ons al 55 jaar aan het juiste adres. Wij rijden door geheel Nederland en komen daarom graag op de mooiste dag van uw leven naar u toe.

witte trouwkoets met 4 witte paardenWaarom een trouwkoets huren bij de Koetsencentrale? Bij de koetsencentrale redeneert men zo dat trouwen een bijzondere, romantische en feestelijke aangelegenheid is. En dat ieder bruidspaar zijn partner het liefst de Koning of Koningin van dat feest wil maken, zó dat deze werkelijk nog jaren aan die dag zal terug denken als een echt “Vorstelijke dag”. Bij zo’n dag hoort natuurlijk Vorstelijk vervoer. Eens alleen het privilege voor Koningen en edellieden, maar nu beschikbaar bij de “Koetsencentrale Jacob van den Broek” met alle grandeur en egards van vroeger.

Voor het huren van een trouwkoets kunt u in Nederland terecht bij diverse aanbieders van koetsen en paarden. De keuze voor de koetsverhuurder wordt doorgaans gemaakt op basis van afstand, de kleur van de paarden of misschien wel het type paarden dat voor de trouwkoets wordt ingespannen. Echter, belangrijker is dat u zich thuisvoelt bij en vertrouwen heeft in het bedrijf dat op uw mooiste en meest romantische dag van uw leven het vervoer komt verzorgen. Het eerste contact, telefonisch of per e-mail, geeft u direct een eerste indruk en dat moet bevredigend zijn. Er moet iets worden toegevoegd aan uw wensen als klant tijdens de zoektocht naar de mooiste trouwkoets. Als u contact zoekt met de ” Koetsencentrale Jacob van den Broek “, dan heeft u altijd en direct contact met Jack van den Broek. Jack is sinds 1985 eigenaar van de koetsencentrale en al meer dan 40 jaar koetsier tijdens de vele bruiloften die zijn verzorgd door de koetsencentrale over de laatste 55 jaar. Met trots mogen wij zeggen dat hij een expert is op het gebied van trouwkoetsen.

 

Welke trouwkoets u wilt huren is aan u, wij hebben bij www.koetsen.nl keuze uit een groot assortiment aan trouwkoetsen en rijtuigen voor diverse gelegenheden en evenementen. Wij zijn inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland en hebben een vriendelijke klantgerichte service.

 

 bruidsmeisje met 4 witte paarden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten voor hoogwaardig vervoer tijdens uw bruiloft, mail ons via het contactformulier of direct  ( info@koetsen.nl ) . Wilt u s.v.p. de datum en plaats van uw bruiloft vermelden? Dan sturen wij u een uitgebreide offerte toe. Heeft u direct vragen, bel ons dan op 06-55898221  Jack van den Broek.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone