Koets 6 personen

Deze gesloten koets voor 6 personen   kunt u huren als volgkoets voor als u gaat trouwen. Deze koets wordt dan ingezet tijdens trouwritten om de familie leden ook te vervoeren in koetsen en wordt dan meestal gebruikt als volgkoets voor de grootouders of getuigen. Voor de juiste prijs voor als u deze koets wilt huren neem contact met ons op onder aan deze pagina.

Deze  koets voor 6 personen is een zwarte koets met rode wielen en panelen en wordt getrokken door 2 paarden.  Deze volg koets voor 6 personen is van binnen rood gecapitonneerd bekleed en heeft een lage instap. De ramen aan weerszijde van de koets kunnen open voor een frisse wind bij mooi weer.

U kunt deze koets natuurlijk ook huren voor andere doeleinden zoals het vervoeren van jubilarissen, het laten ophalen van VIP gasten pendeldiensten tussen parkeerterrein en locatie. Een rit met een  koets is tijdloos en laat altijd een feestelijke indruk achter op elk evenement.

Voor de koets staan 2 paarden dit kunnen zowel witte Gelderse schimmels zijn als gitzwarte Friese paarden. wat u ook kiest ze zijn allemaal betrouwbaar en mak in het verkeer

Deze koets is van het type omnibus,  in vroegere tijden werd dit rijtuig veelal gebruikt door hotels om hun gasten te laten ophalen bij de stations.

Welke koets u wilt huren is aan u, wij zijn te huur en inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland. Niet alleen in de buiten gebieden maar ook in alle grote steden zoals Delft, Almere, Leiden, Gouda en Amersfoort.

 

koets voor 6 personen gesloten
achterzijde koets 6 personen
stijlvol vervoer per koets
stijlvol vervoer per koets
koetsier bij deur van de koets
trouwkoets en volgkoetsen
trouwkoets

Offerte "Koets 6 personen" aanvragen