Trouwkoets cabriolet

De trouwkoets cabriolet is een witte Gala Landauer en één van de top modellen uit onze collectie. Deze koets kan zowel open, als half open of gesloten gereden worden. Het weer hebben wij voor u niet in de hand, maar wij kunnen er wel op inspelen met deze prachtige trouwkoets. Voor de juiste prijs als u deze trouwkoets wilt huren kijkt u onder aan deze pagina.

Deze zeer royale trouwkoets heeft plaats voor 4 volwassen personen, of een bruidspaar en 3 bruidskinderen.  Deze trouwkoets cabriolet  kan worden gereden met 2 of 4 witte Gelderse schimmels, of met 2 of 4 gitzwarte Friese paarden. Wat u ook kiest alle paarden hebben bij ons op het bedrijf hun opleiding gehad en zijn zeer mak en braaf  in alle verkeer en omstandigheden. De koetsiers in prachtige livrei maken het plaatje compleet.

Tekst gaat door voorbij de foto.
trouwkoets cabriolet

De mooie Gala bok op het rijtuig, dit is de plek waar de koetsier zit geeft aan dat het rijtuig altijd voor officiële gelegenheden is gebruikt zoals trouwerijen van wel gestelde families en intochten.  Zo is dit rijtuig gebruikt op 30 juni 1956 als senaatskoets met daarin de toenmalige 18 jarige kroonprinses Beatrix tijdens haar installering in Amsterdam.

Welke trouwkoets u wilt huren is aan u, wij zijn te huur en inzetbaar op elke gewenste locatie in Nederland. Niet alleen in de buiten gebieden maar ook in alle grote steden zoals , Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem

Als u deze koets wilt huren kunt u voor de juiste prijs het beste even contact met ons op nemen.  Voor alle koetsen met 2 paarden die u kunt huren gelden de zelfde prijzen voor het eerste door u gebruikte uur.  Wilt u een scherpe prijs ontvangen op maat bel mij op 06 55 8982 21 of vul offerte aanvraag in onderaan deze pagina.
Ik hoor graag van u.

 

 

trouwkoets cabriolet huren
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets / gala landauer
trouwkoets / Gala landauer met 4 schimmels
Trouwkoets huren
trouwkoets cabriolet
trouwkoets cabriolet of gala landauer met 4 Friese paarden

Offerte "Trouwkoets cabriolet" aanvragen